GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI


Merhabalar;
 
Bugün firmamızın daha az bilinen yönlerinden bahsetmek istiyorum. Firmamız, senelerdir liderliğini üstlendiği site yönetim sektörünün dışında gayrimenkul danışmanlığı sektöründe de siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.
Gayrimenkul danışmanlığı kavramını Kocaeli'ye kazandıran firmamız, Remax'in Kocaelindeki ilk franchising ofisini almış ve bunu 2 dönem (10 yıl) boyunca devam ettirmiştir. Yine bu süre zarfında ciro birinciliği de dahil olmak üzere çeşitli ödüller almıştır. 
Firmamız bugün gayrimenkul sektöründe kendi ismiyle, kendi müşteri portföyüyle yer almaktadır. Kaynaklarımızı doğru yere aktarmak, bu şehirde kazanılan her bir artı değerin yine bu şehrin insanlarında kalmasını sağlamak temel amacımızdır.
Gayrimenkullerin alım, satım, kiralama vb. işlemlerinde uzman kadromuz ile sizlerin yanındayız. Yatırımlarınızı gayrimenkul olarak değerlendirmek ve bu yatırımları yaparken mağduriyet yaşamamak için profesyonel destek alınması önem arz etmektedir.
Firmalara ve danışmanlara verilecek çok cüzi ücretlerden kaçınmak ileride karşınıza daha büyük mağduriyetler çıkaracaktır.
Sizler de gayrimenkulünüz ile alakalı yapacağınız tüm tasarruflarınız için bizlerden fikir almayı unutmayın.
 
Özgün İNALTAY
Endüstri mühendisi
Projeler müdürü
İNALTAY Site Yönetim Hizmetleri
 
12.04.2021





satın alma  inaltaysiteyönetim  izmitsiteyönetimi  kocaelisiteyönetimi