KALABALIKLAŞAN SEKTÖR ve İŞ AHLAKI

KALABALIKLAŞAN SEKTÖR ve İŞ AHLAKI


Merhabalar,
Son yıllarda özellikle inşaat sektörünün müthiş bir şekilde ivmelenmesi ile beraber bizim sektörümüzde çok ilgi görmeye başladı. Bu ilgi, beraberinde çok önem verdiğimiz rekabeti buna bağlı olarak kaliteyi getirse de aynı zamanda amacı sadece para kazanmak ve kısa zamanda çok zenginleşmek olan bir takım kötü niyetli insanların da sektörümüze girmesine sebep oldu.
Tabi ki bizler bu işi para kazanmak için yapıyoruz fakat sadece amacımız para kazanmak olmamalı. Para kazanırken bu parayı kazandığımız kişilere ve kurumlara da maksimum faydayı vermemiz gerekmektedir. Bu sayede hem sektör hem de ülke olarak kalkınmış oluruz.
Bu aşamada vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Site yönetimi gibi hayatlarının her alanına dokunabilecek bir işi teslim ederken son derece seçici olunması ve biraz daha az aidat ödemek için ileride başlarına daha büyük sorunlar doğurabilecek seçimlerden uzak durmaları gerekmektedir.
Bizler her zaman vatandaşlarımızın iyi ile kötüyü, doğru ile yanlışı, işin ehli ile acemisini birbirinden ayıracak ferasete sahip olduğuna inandık. Seçimlerindeki isabet 27 yıldır tüm Kocaeli halkına hizmet veren bizlere verdikleri değerden de anlaşılmaktadır.
Biz sadece durumun önemini hatırlatmak ve oluşabilecek kötü hadiselerin önüne geçmek için üzerimize düşen görev gereği tüm vatandaşlarımızı bu vesile ile bilgilendirmiş olduk.
 

Özgün İNALTAY
Endüstri mühendisi
Projeler müdürü
İNALTAY Site Yönetim Hizmetleri